top of page

Wat kost een verbouwing?

Wil je je woning uitbreiden, luxer maken of simpelweg verbeteren, dan moet je een verbouwing gaan inplannen. Er zijn kleine verbouwingen en grotere verbouwingen, maar wat voor een verbouwing het ook is, het is nooit goedkoop.

 

Verbouwen is een groot begrip en het is dan ook moeilijk om zonder de juiste informatie exact aan te geven wat je hiervoor zou moeten betalen. Benieuwd naar de prijzen die hierbij komen kijken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Stappenplan verbouwingen

Om er voor te zorgen dat uw ideeën bewaakt worden en de uitvoering vlot verloopt is het belangrijk een stappenplan te maken. Met een stappenplan voorkomen wij dubbele kosten. Het opmaken van een stappenplan voor verbouwingen is absoluut noodzakelijk!

Wanneer u bijvoorbeeld een jaren 30 of jaren 70 woning heeft gekocht is het niet meer dan normaal dat je rekening moet houden met specifieke werkzaamheden voor het in stand houden van de details uit deze tijden.

 

Verbouwingen door SkillsXL

Met Skillsxl haalt u niet alleen een ervaren renovatie aannemer in huis, maar ook een meubelmaker die u kan adviseren in onder andere keuken en badkamer ontwerpen. We maken van al deze onderdelen 3D tekeningen, zodat u kunt ervaren hoe uw leefomgeving er uit kan komen te zien. 

Onze jarenlange ervaring en materiaalkennis zorgen ervoor dat wij altijd kwaliteit leveren en de specialist zijn voor uw project. 

Grootschalige projecten

Door ons netwerk van collega’s op het gebied van scheeps- en interieurbouw, staalbouw, decoratie en afwerking zijn ook grootschalige projecten geen probleem. Tijdens een project wordt er duidelijk en vaak gecommuniceerd zodat er een optimaal resultaat ontstaat.

 

Na de briefing gaan we zonodig met schetsen, foto's en voorbeeldmaterialen een ontwerp visualiseren. Door het gebruik van een 3D schets, al dan niet in de omgeving, worden ontwerp en onderlinge verhoudingen zichtbaar.

Building Plans
Interesse? Neem contact op!

Heeft u vragen over een mogelijke verbouwing of wilt u direct een

prijsopgave aanvragen? Dat kan! Neem contact via onderstaand 

contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met 

een passend antwoord. Liever bellen? Dat kan op 06 536 375 12.

bottom of page