top of page

Over Woodskills

Over Woodskills

Bij Woodskills leveren wij met trots uitstekend vakmanschap, scherpe prijzen en het vermogen om uitstekende resultaten en leveren. Sinds onze oprichting werken we hard aan het bouwen en in stand houden van een uitmuntende reputatie als een toonaangevende aannemer in de regio Haarlem en provincie Noord-Holland.

We voorzien klanten van een groot aanbod aan diensten om in al hun behoeften te voorzien. Wat je project ook mag zijn, onze professionele aannemers werken onvermoeibaar om jouw dromen tot leven te laten komen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Team SkillsXL

Robbert Bos

Robbert heeft na zijn opleiding als scheepsinterieur designer/bouwer verschillende jaren bij de scheepsbouwer De Vries uit Aalsmeer gewerkt.

Breed netwerk

Skillsxl heeft langdurige samenwerkingsverbanden met een breed netwerk van kwalitatieve partners. Zo kunnen we voor een betaalbare prijs elke gewenste specialisatie leveren. 

Werkgebied Woodskills

Wonend in de regio Haarlem - Alkmaar en met onze vestiging in de regio Aalsmeer bediend Woodskills een groot gedeelte van Noord-Holland. Van Hoofddorp tot Hoorn en van IJmuiden tot Volendam.

 

Met onze nieuwe Woodskills bussen rijden we de een groot deel van de provincie door om op maat werk te leveren voor uw huis, kantoor of horeca. Woont u in deze regio of net daarbuiten? Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Interesse? Neem contact op.

Heeft u vragen over een mogelijke verbouwing of wilt u direct een prijsopgave aanvragen? Dat kan! Neem contact via onderstaand  contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord. Liever bellen? Dat kan op 06 536 375 12.

bottom of page