top of page

Keukens op maat

Kosten keuken op maat

Een nieuwe maatwerk keuken wordt vaak gezien als een enorme kostenpost. En als je niet oppast, wordt dat het ook. Bij veel keukens op maat moet je namelijk goed nadenken wat voor materialen je wilt hebben. Maar dat is knap lastig. Want weinig mensen weten wat een nieuwe keuken eigenlijk mag kosten. Daarom geven wij u graag vooraf een indicatie van wat een keuken mag kosten:


Gemiddeld betaalt een doorsnee huishouden tussen de 5.000 en 15.000 euro voor een keuken.

Stappenplan keuken op maat

Een eerste ontwerp van uw keuken op maat op basis van een persoonlijke intake is de basis van ons traject. Vervolgens worden samen met u de materialen bij elkaar gezocht welke het beste passen in uw ontwerp. De keuken wordt op deze wijze echt van u en de gekozen materialen zorgen voor een uniek eindresultaat voor de keuken die u in gedachte heeft.

Keukens op maat

Op maat gemaakte keukens zijn een droom voor elk interieur. Een keuken die met de hand gemaakt is, krijgt een uniek en persoonlijk karakter mee. Dit mede omdat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Bepaalde bewerkingen kunnen machinaal bijvoorbeeld niet gemaakt worden, maar met de hand juist wel. Met een op maat gemaakte keuken haalt u dan ook echt iets unieks in huis.

Interesse? Neem contact op.

Heeft u vragen over de invulling van uw interieur of wilt u direct een

prijsopgave aanvragen? Dat kan! Neem contact via onderstaand 

contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met 

een passend antwoord. Liever bellen? Dat kan op 06 536 375 12.

bottom of page