top of page

Keuken verbouwen

Keukens op maat

Wilt u een keuken op maat laten maken? Skillsxl is de specialist op het gebied van maatwerk keukens. Onze ambachtelijke meubelmakers vervaardigen maatwerkkeukens met passie en van hoge kwaliteit. In elke ruimte zien we mogelijkheden en daar gaan we graag mee aan de slag.

 

De keuken is al lang niet alleen meer een plek om te koken. Het is een ontmoetingsruimte in huis geworden. En daarmee is de rol van de keuken veranderd. Dat is een cruciaal uitgangspunt als we het hebben over maatwerk voor keukens. Materialen als hout, staal, marmer en beton spelen hierin een belangrijke rol.

Wat kost een keuken?

Een nieuwe keuken wordt vaak gezien als een enorme kostenpost. En als je niet oppast, wordt dat het ook. Bij veel keukenzaken moet je namelijk stevig onderhandelen om tot een redelijke prijs te komen. Maar dat is knap lastig. Want weinig mensen weten wat een nieuwe keuken eigenlijk mag kosten. Daarom geven wij antwoord op de vraag: Wat kost een keuken?

Gemiddeld betaalt een doorsnee huishouden tussen de 5.000 en 15.000 euro.

Planning keuken verbouwen

Een keuken verbouwen is niet zo moeilijk als je gebruik maakt van het juiste stappenplan. Door een goed stappenplan kun je kosten besparen, daarom is dit dan ook altijd ons startpunt na een uitgebreide intake bij u op locatie.

 

Met een mooie nieuwe verbouwde keuken creëer je echt de plek waar je langer wilt zijn. Voor veel gezinnen is de keuken inmiddels een belangrijk centrum geworden van het thuis zijn. Daarom verdient het alle aandacht en is het voorwerk het achteraf helemaal waard.

Keuken verbouwen

Wellicht dat u net verhuisd bent, een nieuw huis heeft gekocht of gewoonweg baalt van de conditie van uw oude keuken? De keuken op maat laten bouwen is dan in de meeste gevallen de beste optie. Hierbij kan je de keuken opstelling veranderen. Bij het laten opknappen van de bestaande keuken, bijvoorbeeld door de kastdeurtjes te vernieuwen, zijn er daarnaast veel mogelijkheden om opnieuw te restylen. Dit is vaak een goedkopere oplossing dan de keuken totaal te laten vernieuwen. Skillsxl is in beide gevallen uw bouwpartner.

Interesse? Neem contact op.

Heeft u vragen over een mogelijke verbouwing of wilt u direct een

prijsopgave aanvragen? Dat kan! Neem contact via onderstaand 

contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met 

een passend antwoord. Liever bellen? Dat kan op 06 536 375 12.

bottom of page