top of page

Kasten op maat

Advies kasten op maat

Bij Skillsxl maken we een kast op maat voor u en uw leefomgeving. Daarbij is echt alles mogelijk.

 

Van een garderobekast in de slaapkamer tot een wandkast in de woonkamer, van de vloer tot aan het plafond, kamerbreed of in een smalle nis, en alles er tussen zit.

Met legplanken, schappen, rekken of laden. Met of zonder deuren, draaideuren of schuifdeuren.

 

Daarnaast kun je kiezen uit een enorm aanbod van stijlen en kleuren. We noemen het niet voor niets kasten op maat!

Kasten op maat geheel naar uw wens

De uitvoering van uw kast op maat kunt u geheel zelf bepalen. Zo bepaalt u de uitvoering, hoogte van de vakken en positie van de planken helemaal zelf. Wij adviseren u hier graag bij vanuit onze expertise. Ook het spuitwerk is vele kleuren verkrijgbaar. Dit geeft een modern, speels en uniek effect.

 

Alle mogelijkheden om de kast precies naar uw wens samen te stellen.
 

Kast op maat.jpg

Ontwerp kasten op maat

Bent u op zoek naar een opmaat gemaakte kast die voldoet aan al uw eisen? Dan bent u bij Skillsxl aan het goede adres. Wij maken kasten precies op maat en geheel naar u wens

.

Het maken van een kast op maat voor u, hoe gaat dit in zijn werk? Wij komen graag bij u thuis om de kast te bespreken. Met deze informatie maken wij een 3D schets, als deze is goed gekeurd zullen wij een prijs maken voor u zodat de afspraken duidelijk zijn en u weet wat u kunt verwachten.

Kasten op maat

Wilt u een kast op maat laten maken door een goede, betrouwbare meubelmaker? Stop met zoeken. Skillsxl kijkt samen met u naar de wensen en de mogelijkheden binnen uw interieur. Wat voor kast u ook graag op maat wilt maken, wij regelen het voor u! Van een garderobekast op maat tot een keukenkast op maat. Alles kan volledig aan de hand van uw wensen worden geproduceerd.

Uiteraard voorzien wij u van professioneel advies. Voor het op maat laten maken van uw kast komen wij graag langs op locatie voor persoonlijk advies. Wij zijn u graag van dienst voor de volgende taken:

  • Ontwerp

  • Advies

  • Uitvoering

Interesse? Neem contact op.
arrow&v

Heeft u vragen over de invulling van uw interieur of wilt u direct een

prijsopgave aanvragen? Dat kan! Neem contact via onderstaand 

contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met 

een passend antwoord. Liever bellen? Dat kan op 06 536 375 12.

bottom of page