top of page

Interieurbouw

Beste materialen

Door het constant zoeken naar de beste materialen kunnen wij deze goed toepassen op al uw wensen. wij kunnen met onze solid surfaces meteen een werkblad maken dus er zijn geen wachttijden voor een keukenblad. Wij als meubelmakers werken goed samen met onze partners om de beste plaatmateriaal of massief hout  te krijgen voor bijvoorbeeld maatwerk kasten, badkamermeubel of meubels.

Wat kost interieur op maat?

Er wordt vaak gedacht dat het maken van meubels op maat veel duurder of erg duur is. Dit is niet altijd het geval. Sommige maatwerk aanpassingen kosten zelfs helemaal niets extra. Mocht het maatwerk meubel wel een hogere prijs met zich meebrengen, weet dan wel de voordelen ten opzichte van een standaard meubel.

Klanttevredenheid staat voorop!

We zijn overtuigd dat 100% klanttevredenheid uiteindelijk meer oplevert dan het kost. Wij zijn dan ook alleen tevreden als u zonder enige reserve gelukkig bent én blijft met onze meubels.

Interieurbouw

U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd kiest u dan voor een oplossing die uw huis direct meerwaarde geeft, want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen voor kastwanden, legplanken en deuren.

Interesse? Neem contact op.

Heeft u vragen over de invulling van uw interieur of wilt u direct een

prijsopgave aanvragen? Dat kan! Neem contact via onderstaand 

contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met 

een passend antwoord. Liever bellen? Dat kan op 06 536 375 12.

bottom of page