top of page

Huis verbouwen

Planning huis verbouwen

Bij een verbouwing of renovatie van een huis spelen veel onzekere factoren mee. De zogenoemde verborgen verbreken komen vaak tijdens de sloop naar voren. Dit kan de planning beïnvloeden.

 

Skillsxl gaat naar zoverre dit mogelijk is de risico’s van tevoren zoveel mogelijk inventariseren. Hierdoor wordt er vanaf het begin zoveel mogelijk rekening gehouden met de risico’s en de mogelijke invloed die deze hebben op de kosten en planning. Op deze manier wordt het budget en de planning zo goed mogelijk gewaarborgd.

Kasten, Meubels en Keukens op maat

Bij de verbouwing van uw woning, kunnen we als interieurbouwers direct meedenken met al uw specifieke wensen. Wij verzorgen kasten op maat, meubels op maat, en  keukens op maat.

 

Tijdens de verbouwing leggen wij op de juiste plaatsen de aansluitingen (elektra, water etc) aan zodat de verschillende onderdelen na de verbouwing aangesloten kunnen worden.

Werkwijze Skillsxl

Skillsxl vormt samen met de klant een bouwteam. Als eerste wordt er samen met de klant een reëel budget afgesproken.

 

Factoren die hierin in meespelen zijn de keuze van materialen, de aanpak van verbouwing en renovatie en het scherp inkopen van onderaannemers zoals een tegelzetter, stukadoor etc.

 

Skillsxl coördineert en managet tijdens het hele proces het budget.

Huis verbouwen door SkillsXL

Je gaat niet zomaar je huis verbouwen. Een goede verbouwing begint daarom ook  met het maken van een goed plan. Het is verleidelijk om meteen te beginnen en alles te slopen. Dan loop je alleen wel het risico dat je belangrijke dingen over het hoofd ziet. Een goed bouwplan houdt rekening met variërende bouwkosten, een tijdlijn en overige factoren. Wij helpen je om de verbouwing overzichtelijk, betaalbaar en haalbaar te maken.

Interesse? Neem contact op.

Heeft u vragen over een mogelijke verbouwing of wilt u direct een

prijsopgave aanvragen? Dat kan! Neem contact via onderstaand 

contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met 

een passend antwoord. Liever bellen? Dat kan op 06 536 375 12.

bottom of page